Kwekerij het Westland

Poeldijk & Naaldwijk

In 2012 is Rainbow Growers Group begonnen met de teelt van puntpaprika’s.

Hiervoor is een tuin in Poeldijk van 2,25 hectare in gebruik genomen. In 2018 werd er een tuin van 4,2 hectare in Naaldwijk gehuurd, waarmee Kwekerij het Westland gerealiseerd is. In deze twee tuinen werken 30 medewerkers om een combinatie van 3 kleuren puntpaprika’s te telen.
In 2011 is het bedrijf begonnen met een teelt komkommers op een huurlocatie in Wateringen, vanaf 2012 is begonnen met het telen van puntpaprika’s, later is er uitgebreid met een huurlocatie in monster. In 2016 is de locatie in Poeldijk aangekocht.

Locatiemanager

Thimo van Marrewijk

Thimo werkt sinds 2011 bij Rainbow Growers Group. Voordat hij in de paprikateelt begon heeft hij kennis en ervaring opgedaan op de tuinbouwschool en in de sierteelt van phalaenopsis & chrysanten. Hij is er trots op dat zijn medewerkers en hij drie kleuren puntpaprika’s tegelijk telen en hiermee de hele markt kunnen bedienen.

De teelt

Bij ons op de locatie

Bij Kwekerij het Westland worden puntpaprika’s geteeld: oranje en geel op locatie Poeldijk en rood op locatie Naaldwijk. In alle tuinen wordt op steenwolmatten geteeld, zonder kunstmatige belichting. In Poeldijk wordt het V-systeem gebruikt en in Naaldwijk het traditionele systeem.

Contact

Kwekerij het Westland

Bezoekadres Poeldijk:
Wateringseweg 16c, 2685 SR Poeldijk
Bekijk op Google Maps

Bezoekadres Naaldwijk:
Vlietweg 20, 2671 NC Naaldwijk
Bekijk op Google Maps

Contactpersoon:
Thimo van Marrewijk (Locatiemanager)
[email protected] 

Facturatie:
[email protected]

KvK nr 52639053
BTW nr NL8505.31.391B01

Samen werken, betrokken collega’s, hightech telen en natuurlijk de lekkerste paprika’s, dat is werken bij Rainbow Growers.