Kwekerij Growin

Maasland

Kwekerij Growin is de geboorteplaats van Rainbow Growers Group.

De tuin van 7,3 hectare aan de Herenwerf 18 is de tuin waar het allemaal begon. In 2019 is een tuin van 2,5 hectare aan de Herenwerf 24 toegevoegd aan de kwekerij, waar groene paprika’s geteeld worden. Er zijn 24 mensen werkzaam bij Kwekerij Growin.

Locatiemanager

Kris Duijvestijn

Kris werkt sinds 2000 voor Kwekerij Growin. Hiervoor heeft hij een jaar bij de zaadveredelaar RijkZwaan gewerkt en heeft hij zijn eigen paprikakwekerij gehad. Hij is het meest trots op het vertrouwen en de vrijheid die zijn medewerkers en hij hebben verdiend om te bepalen hoe ze hun kwekerij runnen.

Locatiemanager

Richard Hendriks

Richard heeft zich sinds 2006 ontwikkeld tot de teeltspecialist van Kwekerij Growin. Voordat hij bij Growin begon is hij als vrachtwagenchauffeur aan het werk geweest en heeft hij in de verpakkingshal van Rainbow Growers gewerkt. Hij is het meest trots op de goede samenwerking van het team en op het goede eindresultaat na een jaar prettig werken.

De teelt

Bij ons op de locatie

Op de Herenwerf 18 worden rode blokpaprika’s van het ras Alzamora geteeld. Op de Herenwerf 24 worden groene blokpaprika’s geteeld, van het ras Frazier. Beide tuinen werken in een traditioneel systeem, op steenwolmatten en zonder kunstmatige belichting.

Contact

Kwekerij Growin

Bezoekadres:
Herenwerf 18, 3155 DK Maasland
Bekijk op Google Maps

Herenwerf 24, 3155 DK Maasland
Bekijk op Google Maps

Contactpersonen:
Kris Duijvestijn (Locatiemanager)
Richard Hendriks (Locatiemanager)
[email protected] 

Facturatie:
[email protected]

KvK nr 27185817
BTW nr NL8080.640.58.B02

Samen werken, betrokken collega’s, hightech telen en natuurlijk de lekkerste paprika’s, dat is werken bij Rainbow Growers.