Assortiment

Onze paprika’s

Duurzaam geteeld en vol van smaak

Paprika’s zijn lekker, eenvoudig te bereiden en erg gezond. Niet voor niets worden paprika’s in veel keukens over de hele wereld dagelijks gebruikt om smaak, kleur en gezonde voedingstoffen toe te voegen aan gerechten.

Paprika's

Meer vitamines dan veel ander groente en fruit

Paprika’s bevatten veel vitamines en mineralen, vaak zelfs meer dan veel andere groente- en fruitsoorten. Wist u bijvoorbeeld dat de paprika meer vitamine C bevat dan alle andere veel gegeten groenten en fruit? Paprika’s bevatten daarnaast een hoge concentratie van mineralen, vitamine E en B, foliumzuur en vezels.

U kunt paprika’s het beste bewaren in de groentelade van de koelkast. Op die manier behouden ze ruim een week hun smaak en kleur. Verpakt zijn paprika’s langer houdbaar. Een verse, gezonde paprika voelt stevig aan, glanst en heeft geen rimpels of vlekken. De steel heeft een frisse groene kleur. Paprika is rauw ook lekker en zeer geschikt voor salades of gezonde sandwiches. Laat de paprika wel eerst even op kamertemperatuur komen, voor een maximale smaakbeleving.

Vol van smaak

Rode blokpaprika

De zoetste

Oranje blokpaprika

Pittig en kruidig

Groene blokpaprika

Bijzonder zoet

Rode puntpaprika

Bijzonder zoet

Gele puntpaprika

Bijzonder zoet

Oranje puntpaprika

Duurzaam

Rainbow Growers heeft als missie om haar ecologische voetafdruk steeds verder te verkleinen.

Onze teelprocessen worden, waar mogelijk, dan ook doorlopend verduurzaamd. Binnen onze gehele keten spannen we ons in om zo min mogelijk afval te produceren, minder gas te verbruiken en onze CO2-uitstoot verder te verlagen.

Wij staan voor maatschappelijk verantwoorde, duurzame teelt, waarin we naast een maximale kwalitatieve productie veel aandacht hebben voor het milieu, onze omgeving en de mens.

Wij zijn Rainbow Growers en wij zijn lid
van Coöperatie Harvest House U.A.