Rainbow Growers wederom in de prijzen

14 telers(collectieven) op het podium!

 

De tuinbouwbedrijven Koppert Cress, kwekersvereniging Addenda, Greenco én Energie Combinatie Wieringermeer (ECW) mogen zich de winnaars noemen van de telersverkiezing Ranking the Grower ‘ 2016. Stuk voor stuk, zijn dit de toppers op het gebied van ‘samenwerken’, zo werd gisteren bekend gemaakt in Monster. Daarom verdienen zij ieder een eerste plaats in hun categorie in deze verkiezing waar KAS TuinbouwCommunicatie dit keer op zoek ging naar de ‘meest coöperatieve teler(s)’.

Ranking-The-Grower-2016In de zonovergoten strandtent van Bondi Beach Club werden gisterenmiddag de winnaars en de ranking van Ranking  the Grower bekend  gemaakt. Voor de verkiezing waren 32 bedrijven genomineerd. Koppert Cress pakt de eerste plaats in de categorie ‘Individueel’ en Addenda doet dat in de categorie ‘Collectief sierteelt’. In de categorie ‘Collectief groente’ sleept Greenco de eerste prijs in de wacht. Energie Combinatie Wieringermeer (ECW) blinkt uit in de categorie ‘Collectief overig'.

In de categorie ‘Individueel’ is er een top 5 bekend gemaakt. Naast winnaar Koppert Cress, behaalt KP Holland de tweede prijs,  en VDE Plant, Gerbera United  en Star Orchids respectievelijk de derde, vierde en vijfde prijs in deze categorie. In de categorie ‘Collectief sierteelt’ eindigt Decorum net achter de winnaar Addenda. Zentoo krijgt plek drie toegewezen, Paletti Growers de vierde en Colours of Nature krijgt een verdiende vijfde plek.

foto's »

lees meer »

 

Next project