Rainbow Growers Group

Rainbow Growers Group is een initiatief van Patrick Grootscholten, Daaf Steentjes, Arco Vreugdenhil en Peter Steentjes

 

Vanuit de continue ontwikkeling van onze bedrijven ontstond de behoefte een centrale locatie te ontwikkelen van waaruit we ons kunnen presenteren. Via dit online platform is het ons idee om onze kennis, kunde en voorliefde aan u te presenteren. Daarnaast zijn we trots op de manier waarop we onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het milieu.

Iedere partner heeft zijn eigen specialiteit.

 

Dit respecteren we door al onze besluitvorming hierop te baseren. Het is onze missie voorop te lopen als het gaat om productkwaliteit en innovatief ondernemen. Onze partnerschap omvat 8 kwekerijen met een totaal van rond de 100 hectare glas en twee sorteerlocaties. Daarnaast zijn we aangesloten bij diverse samenwerkingen.

Patrick Grootscholten –
operationeel directeur

 

Is vanaf 1992 zelfstandig ondernemer. Na verschillende ontwikkelingen begon Patrick in 2005 met de ontwikkeling van Kwekerij De Wieringermeer. Naast de taken bij Kwekerij de Wieringermeer is Patrick verantwoordelijk voor de organisatie van de Engelse vestiging van Rainbow: “Thanet Earth”.

Daaf Steentjes –
teelttechnisch directeur

 

Daaf ontmoette in 1995 Patrick Grootscholten. Na twee jaar samenwerken startten zij samen een eigen bedrijf. Intussen werden de plannen van Kwekerij De Wieringermeer gerealiseerd. Eind 2008 zijn Daaf en Patrick zich gaan concentreren op Growin in Maasland en Kwekerij de Wieringermeer.

Arco Vreugdenhil –
financieel directeur

 

Na zijn studie bedrijfskunde was hij accountant bij PricewaterhouseCoopers. Een half jaar na de start van Kwekerij de Wieringermeer heeft hij zich hier ook bij aangesloten. Dit vertaald zich in financiële en administratieve werkzaamheden zoals vergunningen, subsidies, energieverkoop en –inkoop en contracten.

Peter Steentjes –
organisatie en operatie

 

Peter heeft 30 jaar ervaring in de glastuinbouw met als expertises: organisatie, productie, teelt en plantenopkweek. Na meerdere jaren de plantenopkweek voor Rainbow Growers Group te hebben verzorgd, is Peter als 5e compagnon aangesloten. Peter is verantwoordelijk voor Organisatie en Operatie van Kwekerij de Wieringermeer en Kwekerij Andijk.

Over onze kwekerijen

Kwekerij de Wieringermeer

Teelt

40 ha

Blokpaprika

 

Contact »
Lees meer»

Kwekerij Andijk

Teelt

25,1 ha

Blokpaprika

 

Contact »
Lees meer»

Kwekerij Growin

Teelt

7,3 ha

Blokpaprika

 

Contact »
Lees meer»

Lees meer» (PDF nog te ontvangen)

Kwekerij het Westland

Teelt

6,5 ha

Puntpaprika

 

Contact »
Lees meer »

Rainbow Horticulture
Tunisia

Teelt

6,3 ha

Blokpaprika

 

Contact »
Lees meer»

Lees meer» (PDF nog te ontvangen)

Rainbow UK
(Thanet Earth)

Teelt

8,8 ha

Blok en puntpaprika, Sweet bites

 

Contact »
Website »

Rainbow Middenmeer

Teelt

10,2 ha

Blokpaprika

 

Contact »
Lees meer »

Samen een project starten? Wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op. Samen een project starten?

Samenwerkingen

Lees verder