Werken bij
Rainbow Growers

#TeamRainbow

“Feeding the world with healthy food’’, dat is waar wij ons elke dag weer voor inzetten en daar hebben we jou bij nodig. We kunnen dit namelijk alleen als we voldoende collega’s hebben die zich daar ook voor in willen zetten. Wil jij graag bij een vooruitstrevend teeltbedrijf werken, dat zich inspant om zowel goed voor haar mensen als het milieu te zorgen? Kom dan bij #TeamRainbow!

Perspectief

Werken bij Rainbow is werken aan de toekomst.

Dit mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Aan de ene kant werk je bij ons aan je eigen toekomst, en aan de andere kant draag je bij aan twee belangrijke missies van Rainbow Growers: de wereld voorzien van gezond voedsel en onze teeltprocessen nog duurzamer maken. Werken bij Rainbow is werken aan een gezonde toekomst voor mens en natuur.

Impressie

Alvast even rondkijken

Welke vacatures hebben we?

Wij zijn altijd op zoek naar productiemedewerkers; mensen die willen helpen bij het oogsten, toppen & draaien en sorteren van paprika’s. Voor dit werk is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en dat je goed kunt werken in warmte.

We zorgen goed voor zowel onze vaste mensen als onze tijdelijke krachten. Voor tijdelijk personeel verzorgen we bijvoorbeeld zelf huisvesting op een mooie locatie in de buurt.

Heb jij een ander talent, of andere skills en wil je graag bij ons werken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Genoeg gelezen? Laat zien wat je in huis hebt. Join #teamrainbow