Samenwerking

Samenwerken en samenwerking behoren tot de belangrijkste voorwaarden voor succesvol ondernemen.

 

Op elk niveau hebben we nauwe samenwerkingen met specialisten binnen hun vakgebied; “laat mensen en bedrijven doen waarin zij gespecialiseerd zijn”.

  1. Harvest House – Verkoop
  2. Rainbow kleinpak – Sorteren en verpakken
  3. Kas Energie – Gezamenlijke inkoop en verkoop van gas en electra.
  4. ECW Netwerk – Energie Combinatie Wieringermeer, particuliere netbeheerder
  5. ViniVega – De eerste wijn gemaakt van paprika’s en tomaten

Harvest House

Eén van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Samen met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons dé solide, meedenkende partner die we graag willen zijn.

Lees meer »

Rainbow kleinpak

Heeft u graag één betrouwbare dienstverlener voor het sorteren, verpakken, keuren en de handling van uw agf product? Rainbow Kleinpak BV in De Lier / Westland verleent sinds 2003 uitgebreide service op het gebied van sorteren, paprika verpakken, keuren van kwaliteit en logistieke diensten voor de agf sector en is onderdeel van Rainbow Growers Group Holding BV.

Lees meer »

Kas Energie

Gezamenlijke inkoop en verkoop van gas en electra. Energieleverancier Kas Energie levert gas en elektriciteit die is opgewekt in kassen. Kas Energie is opgericht door een aantal samenwerkende glastuinbouwbedrijven uit het Westland.

Lees meer »

ECW Netwerk

De Energie Combinatie Wieringermeer (ECW) is de particuliere netbeheerder voor gas, elektra en warmte productie en transport in glastuinbouwgebied Agriport A7. Doelstellingen zijn optimaal bijdragen aan een zo duurzaam mogelijke energievoorziening in het gebied. ECW is gespecialiseerd in het faciliteren van energie-intensieve bedrijven.

Lees meer »

ViniVega

In samenwerking met Neerlands Wijnmakerij, de grootste professionele wijnmakerij van Nederland, is een verrassende nieuwe wijnvariant voortgekomen: ViniVega. ViniVega werd gelijk omarmd door de culinaire top van Nederland en Duitsland. Jonnie & Thérèse Boer van Restaurant De Librije*** en Thomas Bühner van Restaurant La Vie***

Lees meer »

Samen een project starten? Wilt u met ons samenwerken? Neem contact op Samen een project starten?